Утре ще облачно и дъждовно, температурите падат. На много места в

...
Утре ще облачно и дъждовно, температурите падат. На много места в
Коментари Харесай

Утре ще облачно и дъждовно, температурите падат

Утре ще облачно и дъждовно, температурите падат. 

На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, обилни по количество и с гръмотевични стихии. Това съобщи дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология. В източните региони от страната преваляванията ще са по-слаби, на по-малко места и основно в следобедните часове. Вятърът ще бъде до сдържан, в Източна България краткотрайно до мощен от север-северозапад. Максималните температури ще са от 18°-20° в западните до 30° в източните региони, в София към около 18°.

Над планините ще има забележителна облачност, превалявания, тук-там с гръмотевици. По най-високите елементи на Рила и Пирин дъждът ще се примесва със сняг. Ще духа сдържан до мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието ще има раздрана, след обяд най-вече забележителна облачност. На места, основно в следобедните часове ще има валежи от дъжд, в обособени регион е допустимо и да прегърми. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Максимални температури: 25°-27°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР